İslam: Halkın hizmetinde olmaya devam edeceğiz

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, yarınki yerel seçimlerin Türkiye için çok kritik olduğunu belirterek, "Halkımızın hizmetinde olmaya devam etmek istiyoruz. Türkiye'yi güçlendirmek, kalkındırmak, dünyanın güçlü ekonomilerinden biri haline getirmeye devam etmek istiyoruz" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Mart 2014 15:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İslam: Halkın hizmetinde olmaya devam edeceğiz

İslam, Erenler ilçesinde düzenlenen mitingde AK Parti hükumetinin, son 12 yılda çok önemli hizmetler yaptığını söyledi.

Son 12 yılda dünyadaki ekonomik krizlere rağmen, Türkiye'de hizmetlerin sürdüğüne işaret eden İslam, "AK Parti iktidarıyla demokrasiyi güçlendirdik, bu yüzden cezalandırılıyoruz şu anda. Herkes bunun farkında. Darbelere son verdik, bu yüzden cezalandırmaya çalışıyorlar bizi" diye konuştu.

- "Halkımızın hizmetinde olmaya devam etmek istiyoruz"

İslam, Türkiye'nin sosyal belediyeciliği AK Parti döneminde gördüğünü kaydederek, yardıma muhtaç kesimlere gereken hizmeti yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

"Halkımızın hizmetinde olmaya devam etmek istiyoruz" diyen İslam, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkiye'yi güçlendirmek, kalkındırmak, dünyanın güçlü ekonomilerinden biri haline getirmeye devam etmek istiyoruz. Kendi bölgemizde, güçlü bir devlet oluşturup mazlumların yanında olmaya devam etmek istiyoruz. Nihayet sona geldik, bundan sonra söz sizde. Biz ne yaptığımızı ve yapacağımızı açıkladık. Sizlere, kalbimizi açtık. Bundan sonra yapmak istediğimiz hizmetleri, anlatmaya çalıştık. Şimdi artık sıra sizde, söz milletin. Yarın ülkemiz için kader günü.

Allah'a güveniyoruz, kendimizden eminiz, istikbale umutla bakıyoruz, son sözlerimiz bunlar. Yarını da halkımıza emanet ediyoruz. Bugüne kadar bize verdiğiniz destek, bize hizmet etme fırsatını verdiğiniz için çok teşekkür ederiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber