Yoğun bakımda muhtar seçildi

Demirci’ye bağlı Alaağaç mahallesinde muhtar adayı olan Bek, seçimlere iki gün kala rahatsızlanarak kaldırıldığı ve yoğun bakım altında tutulduğu hastanede muhtar seçildiğini öğrendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Nisan 2014 15:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yoğun bakımda muhtar seçildi

Demirci'ye bağlı Alaağaç mahallesinde muhtar adayı olan Muzaffer Bek, seçimlere iki gün kala rahatsızlanarak kaldırıldığı ve yoğun bakım altında tutulduğu hastanede muhtar seçildiğini öğrendi.

Demirci'ye bağlı Alaağaç mahallesinde 2009 yerel seçimlerinde ilk kez muhtar seçilen ve bu seçimlerde yeniden adaylığını koyan Muzaffer Bek, seçim çalışmaları sırasında rahatsızlandı. Selendi Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından İzmir'deki Medikal Park Hastanesine kaldırılan Bek'in yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdiği öğrenilirken yoğun bakıma alındı.

Bek'in durumu aday olduğu mahallede üzüntüyle karşılanırken, iki adayın katıldığı Alaağaç mahalle muhtarlığı seçiminde ise Nazif Kandırmış 79 oy, hastanedeki Muzaffer Bek 138 oy aldı.

Tedavi gördüğü hastanede muhtar seçildiği müjdesi kendisine verilen Bek'in sağlık durumunun da iyiye gittiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber