145 sağlık uzman yardımcısı kadrosu boş kaldı

27 Mart tarihinde yapmış olduğumuz haberde, Sağlık Bakanlığının 2 aya yakın bir süredir, uzman yardımcılığı sınav sonuçlarını açıklamamış olduğunu belirtmiştik. Bugün yapılan açıklamada, sonuçların açıklandığı ve 145 kadronun boş kaldığı belirtildi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Nisan 2014 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
145 sağlık uzman yardımcısı kadrosu boş kaldı

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI

Sağlık Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Duyurusu

27 Ocak - 12 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılan Sağlık Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavı sonuçlanmıştır. 25 Kasım 2013 tarihli ve 28832 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan sınav ilan metninde Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları (Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu) için üç yüz yetmiş beş (375) sağlık uzman yardımcısı kadrosu ilan edilmiş, toplam 9537 aday sınav başvurusunda bulunmuş ve başvuruda bulunan adaylardan ilanda belirtilen KPSS - A puan türü üstünlüğüne göre 1444 (bin dört yüz kırk dört) aday sınava çağrılmıştır.


Sağlık uzman yardımcıları 2 aydır bekliyor

Yarışma sınavı değerlendirme işlemi neticesinde sınavı asıl listeden kazanarak yerleşen aday sayısı 229, yedek listede yer alan aday sayısı 14, boş kalan kadro adedi ise 145'tir.

Genel başarı durumunu gösterir sınav sonuç tablosu kurumlar bazında aşağıya çıkarılmıştır. Sınava katılan tüm adaylar T.C. kimlik numaraları ile aşağıdaki linkten giriş yaparak sınav puanlarını ve sınavı kazanıp kazanmadıklarını öğrenebileceklerdir.

İtirazlar ve atama işlemlerine ilişkin açıklamalar sınav ilan duyurusunda yer almaktadır.

Sınav Sonuç Tablosu için Tıklayınız

Sınav Sonucunu öğrenmek için Tıklayınız

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber