Madde bağımlısı gence ASM'de dayak iddiası

ADIYAMAN'da, madde bağımlısı olduğu öne sürülen Metin E., iddiaya göre ilaç yazdırmak için gittiği Aile Sağlık Merkezi'nde tartıştığı sağlık çalışanı ve merkez personeli tarafından darp edildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Nisan 2014 21:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Madde bağımlısı gence ASM'de dayak iddiası

Olay, akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Pskiyatri tedavisi gördüğü ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen Metin E., iddiaya göre ilaç yazdırmak için Aile Hekimi olarak görev yapan E.Ç.'nin yanına gitti. Metin E. ile talebine olumsuz yanıt veren Doktor E.Ç. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın üzerine Metin E., iddiaya göre merkezde görevli bir personel ile sağlık çalışanı tarafından darp edilerek, dışarı çıkarıldı. Bunu üzerine Metin E., 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak durumu anlatıp, şikayetçi oldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, Metin E. ile ona saldırdığı öne sürülen ismi öğrenilemeyen 2 kişi Polis Merkezi'ne götürüldü. Gazetecilere açıklama yapan Metin E., şunları söyledi:

"Ben madde bağımlısıyım, tedavi olmaya çalışıyorum. Gelip doktora rica ettim ilaçlarımı yaz dedim. Yazmadı. Ondan sonra ters konuşarak bana küfür etti. Üzerime yürüdü. Bana saldırdılar bende yere düştüm kafam yaralandı. Burada 3-4 kişi üzerime çullandı."

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber