Kayıp öğretmen evine döndü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2006 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarı Mustafa Kemalpaşa İlköğretim Okulu'nda bilgisayar öğretmenliği yapan ve 2 hafta boyunca kendisinden haber alınamayan Esra Tuncer, evine döndü.

Adapazarı Mustafa Kemalpaşa İlköğretim Okulu'nda Bilgisayar Bölümü öğretmeni Esra Tuncer (24), 2 hafta önce okulundan sevk aldıktan sonra kayıplara karışmıştı.

Genç öğretmenin, kayıp olduğu haberlerinin basında yayınlanması üzerine Ankara'da bir arkadaşında kaldığı ortaya çıktı. Esra öğretmenin okul arkadaşı, yayınlanan haberler üzerine ailesini arayarak Esra'nın yanında olduğunu bildirdi. Baba Necdet Çayır, Ankara'ya giderek kızlarını aldı. Genç öğretmenin evine dönmesiyle ailede büyük sevinç yaşanırken, öğretmenin girdiği kısa süreli bunalım neticesinde Ankara'ya gittiği öğrenildi. Kızlarının dönmesiyle aile, savcılığa giderek kızlarının bulunduğunu bildirdi. Baba Necdet Çayır, kızının eve dönmesinden duyduğu sevinci dile getirerek, "Televizyonlarda ve gazetelerde yayınlanan haberler üzerine arkadaşı bizi aradı. Kızım Ankara'da bir kız arkadaşında kalmış. Sağlık durumu çok iyi. Yaşadığı kısa süreli bunalım sonucu böyle ortadan kaybolmuş. Çok mutluyum" dedi.

Esra öğretmen, ailesinin yanında bir süre dinlendikten sonra okula geri dönecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber