Üniversite öğrencileri arasında kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2006 15:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde üniversite öğrencileri arasında çıkan kavgada 1 öğrenci hayatını kaybetti, 2 öğrenci de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında yaklaşık 3 ay önce "top oynama" meselesi yüzünden tartışma çıktı. İddiaya göre, okul bahçesinde top oynayan Muhasebe Bölümü öğrencileri, kenarda oturan Bilgisayar Programcılığı 1. sınıf öğrencilerinin suratına top fırlattı.

Yaşanan tartışma büyümeden önlenirken, 27 Mayıs Cumartesi akşamı Novapark Otel'de gerçekleştirilen mezuniyet balosunda da iki grup arasında yine tartışma yaşandı. Güvenlik güçlerine intikal eden olayda, mezuniyet balosundan dışarıya çağrılan Manavgat Meslek Yüksekokulu son sınıf öğrencilerinden 3 kişi tartaklandı.

Yaşanan olayların ardından dün gece Manavgat Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü son sınıf öğrencileri Mehmet Yılmaz ve Ahmet Aslan ile Yılmaz'ın akrabası olduğu öğrenilen Hakan Ekber Değirmenci, bir çay bahçesinde Bilgisayar Programcılığı 1. sınıf öğrencisi Yücel Tacal ve yine aynı sınıfta okuyan Murat Över'in ağabeyi Mustafa Över'le buluştu.

İki grup arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce Mustafa Över ve Yücel Tacal, Mehmet Yılmaz, Ahmet Aslan ve Hakan Ekber Değirmenci'ye bıçakla saldırdı. Kalbinden bıçaklanan Mehmet Yılmaz (22) hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybederken, Aslan ve Değirmenci ise yaralı olarak Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından Yücel Tacal yakalanırken, Mustafa Över kayıplara karıştı.

Olay Manavgat Meslek Yüksekokulu'nda büyük üzüntüye neden olurken, ölen ve yaralanan öğrencilerin arkadaşları ve öğretmenleri Manavgat Devlet Hastanesi'ne akın etti. Hayatını kaybeden Mehmet Yılmaz'ın bugün gireceği sınavdan sonra mezun olacağı ve memleketine dönmek için biletini aldığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber