Polis, Turizm Müdürü'nü vurdu!

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü, yeğeniyle evlenmek isteyen polis tarafından vuruldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2014 16:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis, Turizm Müdürü'nü vurdu!


Bugün öğlen saatlerinde Manisa Sultan Camisi önünde meydana gelen olayda iddiaya göre Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse'nin ablasının kızıyla evlenmek isteyen polis memuru S.B., Karaköse'den yardım istedi.

Ancak Karaköse'nin yeğeni bu teklifi kabul etmedi. Bunun üzerine Karaköse polis memuru S.B.'ye bu yanıtı iletti ve ısrar etmemesi için uyardı.

Cuma namazını Sultan Camisi'nde kılan Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, cami çıkışında polis memuru S.B. ile karşılaştı.

İddiaya göre S.B., evlenmek istediği kızla arasına girdiğini ve birlikte olmalarını engellediğini düşündüğü Karaköse ile tartıştı.

Tartışma kısa sürede büyürken taraflar birbirini itmeye başladı. Bunun üzerine silahını çıkaran S.B. Karaköse'ye 4 el ateş etti.

Karaköse, ayağına isabet eden 2 kurşunla acı içinde yere yığıldı.

Olaydan sonra bölgeden ayrılmayan polis memuru S.B., 112 ve 155'i arayarak, Erdinç Karaköse'yi vurduğunu söyledi.

Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri Karaköse'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis memuru S.B. de polise teslim oldu.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan polis memuru S.B.'nin Manisa Uluslararası Mesir Festivali'nde de görev yaptığı ve daha önce de Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne giderek Karaköse ile aynı konuda tartıştığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber