Kavgaya müdahale eden askeri köpek ısırdı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2006 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, aile içinde çıkan kavgaya müdahale eden askerlerden biri köpeğin saldırısına uğradı. Ayağından ve kolundan yaralanan asker, hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgilere göre, Ereğli İlçe Jandarma Merkez Komutanlığı'na Ömerli Köyü'nde aile içinde kavga yaşandığı ihbarı yapıldı. Gece yarısı bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, sokak ortasında yaşanan kavgaya müdahale etmek istedi. Bu arada, iki tarafı ayırmaya çalışan Merkez Komutanlığı'nda vatani görevini yapmakta olan Sercan Zorlu (20), av köpeğinin saldırısına uğradı. Ayağından ve kolundan yaralanan Zorlu'yu köpeğin saldırısından diğer asker arkadaşları kurtardı. Zorlu, askeri araca konularak Ereğli Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılırken, kavgada vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Eyüp ve Muharrem Çoban da hastanede tedavi altına alındı.

Jandarma Bölük Komutanı Ütğm. Serdar Arar da hastaneye gelerek asker hakkında bilgi aldı. Ayağı alçıya alınan asker Sercan Zorlu, askeri araçla tekrar birliğine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürerken, jandarma köpeğin kuduz olup olmadığını araştırıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber