Sınıf ortasında veli terörü
Ankara Gaziosmanpaşa’daki bir ortaokulda, “veli terörü” esti.

ŞEVKET YAMAN
Yeğeninin okuldaki başka bir öğrenciyle kavga etmesi üzerine okula giden B.S.'nin, sınıfa girip öğrencilere küfür ve tehditler savurduğu ileri sürüldü
Edinilen bilgilere göre Gaziosmanpaşa Necla İlhan İpekçi Ortaokulu'ndaki bir öğrencinin dayısı olan 35 yaşlarındaki B.S., önceki gün öğle saatlerinde yeğeninin eğitim gördüğü sınıfa girdi. Sınıf öğretmeni Ayşegül Pat'ın okul yönetimine sunduğu olaya ilişkin tutanakta, B.S.'nin ders zili çalar çalmaz sınıfa girdiği, yeğeni ile diğer öğrencilerin kavga etmesi üzerine okula geldiğini belirttiği ve öğrencilere tehdit ve küfürler ettiği savunuldu.
Olayın duyulması üzerine okula gelen onlarca veli, polis çağırarak, B.S.'den şikayetçi oldu. B.S. ve veliler daha sonra polis merkezine giderek ifade verdi. Bir veli ifadesinde, B.S.'nin öğrencilere, "Ben cezaevinden yeni çıktım, bacaklarınızı kırarım" dediğini ileri sürdü. Polis B.S.'yi ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı.