Üniversite öğrencisinin cesedi gölette bulundu

Akrabalarını ziyaret için geldiği Suluova'da kaybolan üniversite öğrencisi Anıl Alaçamlı'nın cesedi gölette bulundu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2014 13:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üniversite öğrencisinin cesedi gölette bulundu

Suluova'da, akrabalarını ziyaret eden ancak bir süre sonra kaybolan üniversite öğrencisi Anıl Alaçamlı'nın (24) cesedi gölette bulundu.

Samsun'un Havza ilçesinde yaşayan Marmara Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü 4. sınıf öğrencisi Alaçamlı, akrabalarını ziyaret etmek üzere bir süre önce Suluova'ya geldi. Sabah teyzesi Songül Bahadır'ın da içinde bulunduğu 05 FD 149 plakalı otomobille ekmek almaya giden Alaçamlı, teyzesini eve bıraktıktan sonra otomobille uzaklaştı.

Kendisinden bir süre haber alınamaması üzerine dayısı Cevat Bahadır'ın kayıp ihbarı üzerine Alaçamlı'yı arama çalışmaları başlatıldı.

Suluova İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Suluova İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı aramada, Alaçamlı'nın kullandığı otomobil Oğulbağı göleti yakınındaki yol kenarında terk edilmiş vaziyette bulundu.

Gölette arama çalışması yapan Amasya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Amasya Belediyesi ve Suluova Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekipleri kıyıdan yaklaşık 10 metre açıkta Alaçamlı'nın cesedine ulaştı. Alaçamlı'nın cesedi Suluova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Göletin kenarına gelen Alaçamlı'nın yakınları sinir krizi geçirdi.

Babası 2 yıl önce yaşamını yitiren ve son zamanlarda psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Alaçamlı'nın, Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde bir süre tedavi gördüğü, bir hafta önce taburcu olduktan sonra Suluova'daki dayısını ziyarete geldiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber