Sendikalar toplu görüşme hazırlıklarına başladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Haziran 2006 10:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Her yıl 15 Ağustos'ta hükümet ve yetkili sendikalar arasında gerçekleştirilen Toplu Görüşmeler için sendikalarda çalışmalar başladı. Sağlık-Sosyal Hizmet kolunda yetkili sendika olan Türk Sağlık-Sen başlattığı çalışmayla sağlık çalışanlarının sorunlarını tespit edip toplu görüşme masasına götürecek. Çalışma takvimini Şube 65 şube ve 6 İl temsilciliğine gönderen sendika şube yöneticilerinin İşyeri temsilcileri ile toplantılar yaparak sağlık çalışanlarının sorunlarını belirleyecek. Sendika ayrıca sorunların belirlenmesi amacıyla hazırladığı formu şubeleri vasıtasıyla üyelerine ulaştıracak.

Sendikanın internet sitesinde de ?Toplu Pazarlıkta yer alacak talepleri İletme Formu? oluşturuldu. Bu form aracılığıyla sağlık-sosyal hizmet çalışanları internet üzerinden de toplu görüşmede dile getirilmesini istediği talepleri bildirebilecek.

Sağlık çalışanlarının taleplerini ilettiği bu formlar sendika genel merkezinde kurulacak bir komisyon tarafından incelenerek toplu görüşme stratejisi oluşturulacak. Toplu Görüşme çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, tüm sağlık çalışanlarının toplu görüşme sürecine dahil olabilmesini sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları sendikanın internet sitesinde yer alan forma ulaşarak taleplerini iletebilecek..

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber