Nikahı bırakıp gelinlikle okula koştu

Antalya'da Türkiye'de ilk üçe girmek için yarışan anaokulunda görevli Büşra öğretmen, bakanlık heyetinin denetime geldiğini öğrenince nikâhı bırakıp okula koştu

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 01 Haziran 2014 07:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nikahı bırakıp gelinlikle okula koştu

ERDOĞAN ÖZTÜRK

Antalya'daki Halide Edip Adıvar Anaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi kategorisinde Türkiye'de ilk üçe girmek için yarışıyordu. Bakanlık Değerlendirme Kurulu üyeleri önceki gün çalışmaları yerinde görmek için okulu ziyaret etti.

Okulun öğretmenlerinden Büşra Yaşar'ın da aynı saatlerde nikah töreni vardı. Kurulun, geldiğini öğrenen öğretmen Büşra Yaşar ise nikahı yarım bırakıp, okuluna koştu. Kurul üyeleri okulun projeleri ile ilgili sunumu dinlerken içeriye bir gelinin girdiğini görünce gözlerine inanamadı. Müdür Tuba Özkır, gelinin okulun öğretmeni Yaşar olduğunu söyleyince kurul üyeleri daha da şaşırdı. Gelinliğinin üzerine yaka kartını takıp denetlemeye katılan Büşra öğretmen, yarım saat okulda kaldıktan sonra heyete düğün davetiyesi verip ayrıldı. Öğretmenlerini gelinlikler içinde gören öğrencileri ise hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber