Etkili sağanak yağmura dikkat, sıcaklık düşüyor!

Haber Giriş : 08 Haziran 2006 14:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bugün ve yarın özellikle Marmara ve Batı Karadeniz'de şiddetli sağanak yağış bekleniyor. Önümüzdeki hafta çarşambaya kadar yurt genelinde etkili olacak sağanak yağmur kuzey kesimlerde sıcaklığı düşürecek. İstanbul bugün ve yarın sağanak yağmur geçişleri altında.

Hava sıcaklığı yurdun kuzeyinde 2 derece daha düşecek. Önümüzdeki üç günde en düşük gündüz ve gece sıcaklıkları şöyle: İstanbul 21/15, Ankara 18/10, İzmir 25/17, Antalya 27/14, Adana 32/17, Diyarbakır 33/16, Trabzon 18/17, Erzurum 24/5 Sağanak yağışlar bugün ve yarın Marmara, Kuzey Ege, Ankara-Eskişehir çevresi ve Batı Karadeniz'de etkili olurken, cumartesi günü Karadeniz'de şiddetli yağış var.

Hafta sonu Kıyı Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da gökyüzü açık, diğer yerlerde yer yer sağanak yağış geçişleri görülecek.

Önümüzdeki hafta pazartesi günü hava açıyor, yalnızca Doğu Karadeniz ve Bilecik-Bursa çevresinde sağanak yağış görülecek. Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da yaz mevsimi yaşanacak.

Salı günü ise yeniden sağanak yağmur geliyor. Marmara, Karadeniz, Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu yağışlı bir gün geçirecek. Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz'de ise güneş yüzünü gösterecek.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber