Polislerin üstüne yıldırım düştü: 6 polis yaralı
Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Özel Harekat Daire Başkanlığının eğitim alanına yıldırım düşmesi sonucu birisi ağır olmak üzere 6 özel harekat kursiyeri yaralandı
Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2014 18:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Özel Harekat Daire Başkanlığının Ankara Gölbaşı'ndaki eğitim alanına yıldırım düşmesi sonucu, biri ağır 6 özel harekat kursiyeri yaralandı.
Alınan bilgiye göre, öğle saatlerinde Gölbaşı ilçesinde özel harekat eğitimi verilen Yağlabağ Mahallesi'ne yıldırım düştü. O sırada alanda eğitim gören kursiyerler, düşen yıldırımdan etkilendi. Kursiyerlerden ağır yaralanan Ali Bıyık(21) ile hafif yaralılar Zeynep Bozkurt (27) ve Gülay Yerebasmaz(23), eğitim alanına inen helikopterle Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 3 kursiyer ise ayakta tedavi edildi.
Ağır yaralanan Ali Bıyık'ın bilincinin kapalı olduğu diğer kursiyerlerin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.