Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iş yükünün karşılanabilmesi ve yeniden yapılanma çalışmaları kapzamında 55 yeni kadro ihdası için hazırlanan yasa tasarısı TBMM'ye sunuldu.

Haber Giriş : 28 Ocak 2004 10:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş yükünün karşılanabilmesi ve yeniden yapılanma çalışmaları kapzamında 55 yeni kadro ihdası için hazırlanan yasa tasarısı TBMM'ye sunuldu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının artan iş yükünün karşılanabilmesi ve yeniden yapılanma çalışmaları kapzamında 55 yeni kadro ihdası ile Dış İlişkiler Dairesi Başkanı ünvanını APK Başkanı olarak değiştiren yasa tasarısı TBMM'ye sunuldu.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca hazırlanan söz konusu yasa tasarısı TBMM'ye sunuldu. Tasarının gerekçesinde idarenin nitelik olarak farklı alanları kapsayan ve nicelik olarak önemli ölçüde artmış bulunan görevlerinin yerine getirilmesini teminen organizasyon ve kadro yapısında da yenilikler yapılması ihtiyacı doğduğu bildirildi.
Tasarı ile TOKİ'nin artan iş yükü dikkate alınarak merkez teşkilatında kullanılmak üzere 55 adet yeni kadro ihdas edilmesi ve ?Dış İlişkiler Dairesi Başkanı? ünvanının Araştırma, Planlama ve Koordinasyon Dairesi Başkanı? olarak değiştirilmesi öngörülüyor. İhdas edilecek 55 kadro içerisinde bir adet hukuk müşaviri, 46 adet uzman, 7 adet uzman yardımcısı ve bir adet de müşavir-avukat bulunuyor.

netgazete

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber