Yağışlar devam ediyor-Haritalı

Hava sıcaklığı İç ve doğu bölgelerde 4 ila 7 derece azalacağı, batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Haziran 2014 08:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yağışlar devam ediyor-Haritalı

METEOROLOJİK GÖRÜNÜMYapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anandolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz, Kütahya, Afyonkarahisar, Eskişehir, Çankırı, Gümüşhane ile gece saatlerinde Ardahan çevrelerinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın ve Sakarya'nın kuzeyi, Kocaeli, Düzce, Zonguldak, Bartın, Ordu ile Samsun'un doğu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç ve doğu bölgelerde 4 ila 7 derece azalacağı, batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve batı, Ege kıyılarında kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette; Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Güney Ege kıyı kesimleri yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: ; öğle saatlerinde Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın ve Sakarya'nın kuzeyi, Kocaeli, Düzce, Zonguldak, Bartın, Ordu ile Samsun'un doğu çevrelerinde kuvvetli olmasıbeklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Lokal Su Baskını, Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, yıldırım vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber