İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

Genel Kurul'da, Anayasa Mahkemesinin Balyoz davasıyla ilgili kararıyla tahliye olan MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, yemin edecek. Ardından yasa dışı dinlemeler ile bilişim ve internet sektörünün sorunlarını araştıran komisyonların raporları görüşülecek.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Haziran 2014 10:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

MHP TBMM Grup Toplantısı saat 10.30'da, AK Parti TBMM Grup Toplantısı saat 11.15'de, HDP TBMM Grup Toplantısı saat 12.30'da ve CHP TBMM Grup Toplantısı saat 13.30'da toplanacak.

TBMM Genel Kurulu'nda, yasa dışı dinlemeler ile bilişim ve internet sektörünün sorunlarını araştıran komisyonların raporları saat 15.00'de görüşülecek.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, taşeron ve madenlerde çalışanlarla ilgili düzenlemelerin de yer aldığı "Torba Yasa Tasarısı"nın görüşmeleri saat 14.30'da devam edecek.

TBMM Adalet Komisyonu, İstanbul Tahkim Merkezi Kanunu Tasarısı'nı saat 15.30'da ele alacak.

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda, Elektrik Piyasası Kanunu ile zeytinciliğin Islahına ilişkin kanun tasarısı gsaat 15.30'da görüşülecek.

Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı kurulmasını öngören kanun tasarısı için toplanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber