İşçi, müdüründen şikayetçi oldu: Beni dövdü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2006 12:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'nın merkez Meram ilçe belediyesinde park ve bahçelerden sorumlu müdürün, su borusuna kelepçe takılması konusunda tartıştığı işçiyi dövdüğü öne sürüldü.

Darp edildiğini iddia eden Ali Selvi (33), AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 yıl önce Meram Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde geçici işçi olarak çalışmaya başladığını söyledi.

Selvi, Dutlukır civarındaki ağaçları damlama yöntemiyle sulamak için gittiklerinde Meram Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü M.G'nin kontrol için yanlarına geldiğini anlattı.

M.G'nin basınçlı su geldiği için kelepçesini sıkamadıkları su borusunu göstererek onarmasını istediğini belirten Selvi, şöyle konuştu:

"Kelepçenin değiştirilmesinin mümkün olmadığını söylememe rağmen sinirlenerek ısrar etti. Sözlü tartışmanın ardından boruya eğildiğimde M.G. hiç ummadığım bir anda bana tekme attı. Küfür etti. Kendimi tutamadım ben de kendisine küfür etmeye başladım. Bana vurmaya devam etmek isteyince kaçtım. Kendisi de otomobiliyle olay yerinden uzaklaştı." Olay yerine çağırdığı polisle Lalebahçe Polis Merkezine gittiğini, ifadesinin ardından Konya Numune Hastanesinden darp raporu alındığını bildiren Selvi, "Müdürden şikayetçi oldum. Ancak kimseyi şahit gösteremedim. Çünkü kimse işten kovulma tehlikesiyle konuşamadı.

Ertesi gün işten kovulduğumu öğrendim" dedi.

MÜDÜR DE İŞÇİDEN ŞİKAYETÇİ

Selvi'nin iddialarını yalanlayan M.G. ise aralarında bir tartışma yaşandığını, sinirlenerek Ali Selvi'yi sadece itelediğini, darp olayının gerçekleşmediğini öne sürdü.

Tüm işçilerin şahit olduğu bir tartışmanın yanlış anlatıldığını savunan M.G, "Sadece elimle ittim. O da bana küfür etti. Ben de küfür nedeniyle bu işçi hakkında şikayetçi oldum. Ayrıca bana küfreden birisiyle çalışmak istemem. Kendisi geçici işçiydi. Bu sorun müteahhitle, kendisi arasında" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber