Baş şüpheli doktor baba

LYS Lüleburgaz birincisi Bedrettin Şentürk ve annesi evlerinde ölü bulundu. Olayla ilgili doktor baba Ensar Şentürk tutuklandı

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 03 Ağustos 2014 07:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Baş şüpheli doktor baba
MURAT SAVAŞ

Kırklareli Lüleburgaz'da doktorluk yapan Ensar Şentürk'ün, LYS'de ilçe birincisi olan ve tıp fakültesini kazanan 17 yaşındaki oğlu ile eşi evde ölü bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemede suçlamaları kabul etmeyen 51 yaşındaki baba Ensar Şentürk tutuklandı.

Olay Ayvalı köyünde meydana geldi. Ensar Şentürk, bu yıl İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce bölümünü kazanan oğlu Bedrettin Şentürk ile eşi Şenay Şentürk'ün hareketsiz halde yattığını belirterek durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ikisi de aynı odada olan cesetlerden anne Şenay Şentürk'ün cesedinin yanında bir Kuran-ı Kerim ve Dr. Şentürk'e ait ruhsatlı silah ve boş kovanlar buldu.

Olay sonrası gözaltına alınan Dr. Şentürk, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şentürk'ün ifadesinde kendisine ait tabanca ile eşi ve oğlunu evinde vurulmuş halde bulduğunu, üzerine atılan suçlamaları kabul etmediğini söylediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber