Devlet Bakanlarının bugünkü programları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2006 10:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Sezer'in programı

- Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Ankara'dan İstanbul'a hareket edecek.

TBMM Başkanı Arınç'ın programı

- TBMM Başkanı Bülent Arınç, Bulgaristan Dışişleri Bakanı İvailo Kalfin ile Bulgaristan Parlamentosu'nda bir araya gelecek.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Antalya'da AK Parti 7. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılacak.

Bakanların faaliyetleri

- Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, İstanbul'da saat 13.00'te, UBS-Türkiye Yatırım Konferansı'na katılacak.

- Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Ankara'da saat 11.00'de, TES-İŞ Sendikası tarafından Konya ve Adapazarı'nda yaptırılacak olan Anadolu Liseleri'ne ilişkin protokol imza törenine katılacak.

- Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, TÜLOMSAŞ'ı ziyaret edecek.

- İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Antalya'da, Porto Bello Otel'de düzenlenecek olan "İnsan Ticareti ile Mücadelede Bölgesel İhtiyaç ve Eğilimlerin Belirlenmesi" toplantısına katılacak.

- Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Antalya'da resim sergisinin açılışının ardından Belek, Boğazkent, Kumköy ve İncekum arıtma tesislerinin açılışına katılacak.

- Devlet Bakanı Ali Babacan, İtalya'nın Milano kentinde Uluslararası Finans Enstitüsü tarafından düzenlenen "Ditchley Konferansı"na katılacak.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği yönetim kurulu toplantısında konuşma yapacak. Baykal, Ticaret Borsası'nın kuruluş yıldönümü ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nin diploma törenlerine katılacak.

- Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Isparta'da Süleyman Üniversitesinde mezuniyet törenine katılacak.

- DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Ankara'da saat 11.00'de basın toplantısı düzenleyecek, saat 14.00'te Avustralya Büyükelçisi Jean Dunn ile görüşecek, saat 16.30'da Uluslararası Haymana Kaplıca Festivali ve Kültür Şenlikleri'ne katılacak.

- BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Çeçen Cumhuriyeti-İçkerya 4. Cumhurbaşkanı Şehid Abdulhalim Sadullayev için Cuma namazının ardından kılınacak gıyabi cenaze namazına katılacak.

- HÜR Parti Genel Başkanı Yaşar Okuyan, Ankara'da saat 11.00'de, yabancı yatırımcılarla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

- Demokratik Toplum Partisi (DTP) Kadın Meclisi'nin 'Siyasi Partiler Yasası Değiştirilsin' kampanyası çerçevesinde toplanan imzalar, saat 11.30'da TBMM'ye sunulacak.

- DYP İstanbul İl Başkanlığı, partinin 23. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, saat 10.30'da Taksim Atatürk Anıtı'na çelenk koyacak. Saat 11.30'da da DYP İl Başkanlığı'nda bir etkinlik düzenlenecek.

- Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, saat 14.00'te partisinin Konya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

- Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Zeki Sezer, Antalya'da partisine katılanlara rozet takarak basın toplantısı gerçekleştirecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme

- Eski Başbakan Mesut Yılmaz ve eski Devlet Bakanı Güneş Taner'in Yüce Divan'da yargılandıkları davada kararın açıklanması bekleniyor.

- 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Isparta'da Süleyman Üniversitesinde mezuniyet törenine katılacak.

- Emniyet Genel Müdürlüğü Sözcüsü İsmail Çalışkan, saat 10.00'da haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirecek.

- Rahşan Ecevit, Ankara'da saat 12.00'de, 'ittifak' konulu basın toplantısı düzenleyecek.

- 'TÜBİTAK Bilim, Teknoloji ve Yenilik Projeleri Paylaşım Konferansı 2006', Ankara'da saat 09.00'da gerçekleştirilecek.

- Meliha Yılmaz Doğal Hayatı Koruma Geliştirme yararına düzenlenen resim sergisi, Ankara'da saat 18.00'de açılacak.

- İnsan Hakları Derneği, Ankara'da saat 11.30'da, 'Terörle Mücadele Yasası' ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

- Uluslararası Af Örgütü tarafından, Ankara'da saat 12.30'da, 'Silahlar Denetlensin Ankara Finali' etkinliği düzenlenecek.

- KESK Genel Başkanı İsmail Hakkı Tombul, Ankara'da saat 13.30'da, eylem programı ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

- Çankaya Belediyesi kreşlerinde öğrenim gören çocuklar, saat 10.00'da piknik yapacak.

- Etimesgut Belediyesi Medya Cup fikstür çekimi, saat 11.00'de gerçekleştirilecek.

- Tüm Ermeniler Katolikası II. Karekin, saat 09.15'de Bakırköy Surp Asdvadzazni Kilisesi'ni, saat 11.30'da Yedikule Ermeni Hastanesi'ni ziyaret edecek. Saat 14.30'da İstanbul Valisi Muammer Güler'i ziyaret edecek olan Karekin, saat 15.30'da ise Samatya Surp Kevork Kilisesi'ni ziyaret edecek.

- Büyükçekmece Atatürk Mahallesi Kordonboyu Caddesi 79/1 adresinde bulunan Dilailatürk adlı barın sahipleri, barlarına yönelik baskınla ilgili olarak, saat 11.00'de basın toplantısı düzenleyecek.

- 9. Genelkurmay Başkanı İbrahim Fevzi Mengüç, saat 09.30'da, Edirnekapı Mezarlığı'ndaki kabri başında anılacak.

- Çocukbilim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde bulunan zihinsel, bedensel ve duygusal gelişim sorunları yaşayan çocuklar için hazırlanan tiyatro gösterisi, 19.00-21.00 saatleri arasında Beyoğlu Belediyesi Muammer Karaca Tiyatrosu'nda sergilenecek.

- İnsan Hakları Derneği (İHD) Adana Şubesi tarafından saat 11.30'da İnönü Parkı'nda Şemdinli Davası ile ilgili bir basın açıklaması yapılacak.

- Faaliyetlerine son verilen 2. Ordu Komutanrlığına bağlı Ulaştırma Er Eğitim Alayı'nın sancağının teslimi için bir tören düzenlenecek.

DÜNYA GÜNDEMİ

Steinmeier, Yunanistan'ı ziyaret ediyorprla ilgili basın toplantısı

- Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, Atina'da yetkililerle görüşecek.

Basescu'nun Sırbistan ziyareti

- Romanya Cumhurbaşkanı Traian Basescu Sırbistan'ı ziyaret edecek.

Blair adalet reformunu anlatacak

- İngiltere Başbakanı Tony Blair adalet reformu ile ilgili açıklamalarda bulunacak.

BM İnsan Hakları Konseyi toplantısı devam ediyor

- Cenevre'deki BM İnsan Hakları Konseyi'nin ilk oturumu 4. gününde.

Chirac-Harisi görüşmesi

- Geçtiğimiz yıl bir suikasta kurban giden eski Lübnan Başbakanı Refik Hariri'nin milletvekili oğlu Saad Hariri Paris'te Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac ile görüşecek.

Rusya'da insan haklarının vaziyeti

- Uluslararası İnsan Hakları Federasyonu, G8 zirvesi öncesi Rusya'daki insan haklarının durumu ile ilgili Paris'te bir basın açıklaması yapacak.

İran'ın nükleer programı

- Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'nin 5 daimi üyesi ve Almanya, uranyum zenginleştirme programını durdurması için İran'a sunduğu teklif paketine 29 Haziran'a kadar bir cevap bekliyor.

SPOR GÜNDEMİ

- 2006 Dünya Kupası'nda G Grubu'nda Köln'de Togo-Fransa, Hannover'de İsviçre-Güney Kore, H Grubu'nda da Kaiserslautern'de Suudi Arabistan-İspanya, Berlin'de Ukrayna-Tunus karşılaşmaları oynanacak.

- Fenerbahçe'nin 2006-07 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi, saat 13.00'te UEFA'nın merkezinin bulunduğu Nyon şehrinde yapılacak kura çekimi ile belli olacak.

- Fenerbahçe, 2006-07 sezonunun hazırlıklarına yapacağı antrenmanla başlayacak

- Türk Silahlı Kuvvetleri adına takım halinde veya ferdi olarak şampiyonalarda başarılı olan sporcu, antrenör ve personele, Ankara'da saat 15.15'te ödül verilecek.

- Gençlerbirliği A takımı ve teknik heyet, Ankara'da saat 18.00'de toplanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber