Başarı bilgisayar ve adsl aboneliği ile ödüllendirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2006 13:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Telekom işbirliğinde organize edilen Muğla ili 2005-2006 ortaöğretim okulları 1. ve 2. sınıf okul birincisi 67 öğrenciye bilgisayar, ADSL hattı ve modem hediye edildi.

Öğrencilerin bilgisayarlarını teslim almaları için Konakaltı Kültür Merkezi toplantı salonunda tören düzenlendi. Törene Muğla Valisi M. Temel Koçaklar, İl Emniyet Müdürü M. Emin Körpe, Belediye Başkan vekili Yavuz Kayı, Muğla Telekom İl Müdürü, Alirıza Hanedar, Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, öğrenci ve velileri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Telekom İl Müdürü Alirıza Hanedar, "Muğla'da bulunan okullarımıza ücretsiz ADSL kuruldu. Muğla merkez ve ilçelerinde lise 1 ve 2. sınıf okul birincilerine bilgisayar hediye projesi gerçekleştirildi. Artık bundan böyle öğrenciler daha dinamik ve daha çok bilgi seviyesine ulaşmış olacak" dedi.

Gençlerin çağdaş bir şekilde yetiştirilmesi için bu hizmetin verilmiş olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aksan, "Böyle bir organizasyonun yapılması bizlerin eğitim çalışmalarını da güç vermiştir. Çocuklarımıza bu hediyelerini takdim eden ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrencilere hediye gününün çok anlamlı bir gün olduğunu belirten Vali M. Temel Koçaklar, "Bugün burada 12 ilçemizin anne ve babaları, başarılı öğrenciler toplandı. Türk Telekom gençlerimize bilgisayar hediye etmekle kalmayıp, ülkemizin bir çok yerinde gençlerimize eğitim hizmeti de vermektedir. Bütün çocuklarımızı bilgisayar teknolojisiyle buluşturmaya devam edecektir. Gençlerimiz böylesine anlamlı hediyelerle çok daha başarılı olacaktır. Bizim beklentimizde budur. Gençlerimize güveniyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber