3 yılda 1 emniyet amiri ve 3 polisi ısırdı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2006 07:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde gasp suçundan aranan bir kişi kendisini yakalayan polisi sağ elinden bıçakladıktan sonra omzundan ısırarak yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay dün gece saat 23.00 sıralarında Bahçelievler 1851/10 sokakta meydana geldi. Devriye görevini yapan Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gasp suçundan aranan "Jilet Mustafa" lakaplı M.N.K.Y.(26) (Mustafa Namık Kemal Yılmaz) adlı zanlıyı fark edince yakalamak için harekete geçti. Polislerden kaçmaya başlayan zanlı, sıkıştırılınca kendisini yakalamak isteyen polislere elindeki bıçakla saldırdı. Bu sırada aniden hamle yaparak kendisini yakalamak isteyen polis memuru Mustafa Badanacı'yı (37) sağ elinden bıçaklayan zanlı daha sonra ise boğuşma sırasında da sol omzunu ısırdı. Polis memuru Badanacı, kendisini acı içinde yere atarken, olay yerine takviye olarak gelen ekipler, paniğe kapılarak kaçmaya çalışan zanlıyı yakaladı.

Gözaltına alınarak karakola götürülen Namık Kemal Yılmaz polislere zor anlar yaşattı. Hafif yaralanan polis memuru Badanacı kaldırıldığı Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde tedavisinin ardından taburcu edildi. Jilet lakabından sonra kendisine polisler tarafından ısırgan lakabı da takılan zanlı, geçen yıl Ağustos ayı içinde yanındaki 6 kişiyle birlikte 30 YTL'lik midye yiyerek parasını vermemiş, olay yerine gelen polis ekiplerine bira şişeleriyle saldırmış ve bu sırada kendisini yakalamak isteyen Emniyet Amiri Engin Erkılınçoğlu'nu da sağ kolundan ısırmıştı. Hırsızlık, yol kesme, yağma, adam kaldırma, esrar kaçakçılığı ve uyuşturucu madde satmak ve polise mukavemet gibi suçlardan poliste kaydı ve sabıkası bulunan zanlı, daha önce önceki 2005 yılında ise Bostanlı'daki bir hırsızlık olayı sırasında, kendisini suçüstü yakalayan polis memuru Şinasi Bor'un kolunu ısırmış, daha sonra doktor raporu için Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürüldüğünde ise bu kez de Hastane Polisi Halil Yancı'nın kolunu ısırmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber