Önce kaymakamın sonra savcıların evleri soyuldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2006 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın'ın Sultanhisar ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı Halil Çalık ve Savcı Sıddık Aydın'ın, adliye lojmanlarındaki evleri soyuldu.

Cumhuriyet Başsavcısı Halil Çalık ve Savcı Sıddık Aydın'ın, Sultanhisar adliye lojmanlarında yan yana bulunan 3 ve 4 numaralı dairelerine, kapıları kırarak giren iki zanlı, evlerde bulunan diz üstü bilgisayarları, nakit paraları ve bir miktar ziynet eşyasını çalarak kayıplara karıştı.

Görgü tanıkları, hırsızların 14-15 yaşlarında iki çocuk olduğunu ve minibüsle olay yerinden kaçtıklarını öne sürdü.

PARMAK İZİNE RASTLANMADI

Sultanhisar Cumhuriyet Başsavcısı Halil Çalık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evine giren hırsızların eşyalara zarar verdiklerini ve taşıması kolay nakit para, ziynet eşyası ve diz üstü bilgisayarları aldıklarını söyledi.

Çalık, olay yeri inceleme ekiplerinin evde inceleme yaptığını fakat hırsızların eldiven kullanmış olmasından ötürü parmak izine rastlanamadığını kaydetti.

40 GÜN ÖNCE KAYMAKAMIN EVİ SOYULDU

Sultanhisar Kaymakamı Orhan Mardinlinin evine 16 Mayıs tarihinde giren hırsız ya da hırsızlar, 1 altın künye, 1 altın yüzük, 1 taşlı altın yüzük, 2 altın kolye, 1 diz üstü bilgisayar, 1 tabanca, tabancaya ait 2 şarjör ve 30 mermi çalmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber