Yeni atanan öğretmenler, davul zurnayla karşılandı

Çankırı'ya atanan öğretmenler, şehirlerarası otobüs terminalinde, davul, zurna ve çiçeklerle karşılandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2014 12:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yeni atanan öğretmenler, davul zurnayla karşılandı

Çankırı'ya atanan öğretmenler için şehirlerarası otobüs terminalinde tören düzenlendi. Davul, zurna ve çiçeklerle karşılanan 72 öğretmen, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, şube müdürleri ve öğrencilerle halay çekti.

Kente yeni atanan öğretmenler için Çankırı şehirlerarası otobüs terminalinde düzenlenen karşılama töreninde duygusal anlar yaşandı.

Davul, zurna ve çiçeklerle karşılanan 72 öğretmen, daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, şube müdürleri ve öğrencilerle halay çekti.

Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, öğretmenlerin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek, farklı bir karşılama töreni yapmak istediklerini söyledi.

Çankırı'ya atanan öğretmenleri sevinçle karşıladıklarını belirten Yazıcı, şöyle konuştu:

"Çok fazla sorumluluğu olan bir mesleği ifa ediyoruz. Bu mesleği ifa etmek, bu mesleği seçmek bizler için onur verici, gurur verici bir durum. Dünyanın en güzel mesleğini seçtiğimiz için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah Çankırı'da birlikte çalışacağız. Birlikte çok güzel şeylere imza atacağız. Herhangi bir sıkıntınız olduğunda bize her zaman ulaşabilirsiniz."

Öğretmen annesi Nezaket Alyavuz ise kızının Çankırı'ya atandığını vurgulayarak, karşılama töreni dolayısıyla çok duygulandıklarını kaydetti.

Kızı ve torunuyla Çankırı'ya yerleşmek için geldiklerini ifade eden Alyavuz, "Bizleri davullarla zurnalarla karşıladılar. Böyle birşey beklemiyorduk. Çok mutlu olduk" dedi.

Törenin ardından yeni atanan öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gitti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber