Ulaştırma Bakanı'nı treni 3.5 saat rötar yaptı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2006 14:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve beraberindekileri taşıyan yolcu treni Sivas'tan Erzincan'ın iliç İlçesi'ne yaklaşık 3.5 saatlik bir gecikmeyle girdi. Bakan Yıldırım, trenin gecikme nedenini, ?yollardaki vatandaşların ilgi ve sevgisine' bağladı.

Erzincan'ın Kemah İlçesi'nde bu yıl 10'uncusu yapılacak ?Sultan Melik Tarih Kültür ve Spor Şenlikleri'ne katılmak üzere, dün Sivas'tan trenle yola çıkan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, saat 17.30 yerine 21.00'de İliç'e geldi. Bakan Yıldırım ile birlikte Müsteşar İbrahim Şahin, Denizcilik Müsteşarı İsmet Yılmaz, Devlet Demir Yolları Genel Müdürü Süleyman Karaman ve PTT Genel Müdürü Osman Tural'ı, İliç Garı'nda Erzincan Valisi Ali Güngör, Belediye Başkanı AKP'li Mehmet Buyruk, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ile ilçe halkı karşıladı. Bakan Yıldırım ve beraberindeki heyeti taşıyan trenin görünmesiyle birlikte davul- zurna çalınmaya başladı. Bakan Yıldırım ile tokalaşmak için sıraya giren yüzlerce kişi, uzun kuyruk oluşturdu. Bakan Yıldırım, Erzincan Valisi Ali Güngör'e gecikmesinin nedenini, ?Malesef yollarda vatandaşların ilgisi ve sevgisi çok oldu. Bu nedenle biraz geciktik ve sizleri beklettik. Hepinizden özür dileriz? dedi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Vali Ali Güngör, kaymakam ve belediye başkanları ile birlikte yolcu treninde bir toplantı yaptı. Erzincan'ın genel sorunları, KÖYDES Projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında, Bakan Yıldırım'a bilgiler verildi. Bakan Yıldırım ve beraberindekiler, saat 23.30'da Erzincan Tren Garı'na ulaştı. Burada AKP'liler tarafından karşılanan Bakan Yıldırım, geceyi ailesinin bulunduğu Refahiye İlçesi'ne bağlı Kova Köyü'nde geçirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber