Sultangazi'de tehlikeli gerginlik!

HDP binası kuşatıldı, partililer içeride mahsur kaldı!

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2014 17:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sultangazi'de tehlikeli gerginlik!

Sultangazi'de HDP İlçe Başkanlığı önünde toplanan bir grup, sloganlar atarak binaya taş ve sopalarla saldırdı. Binada mahsur kalan HDP'lilere yardım için gelen diğer bir grup da bina önündeki grupla karşı karşıya geldi. Yaşanan olaylar sırasında silah sesleri duyulurken, grubun iki HDP'li eylemciye linç girişiminde bulunduğu görüldü. İddiaya göre grup, HDP binasını kuşattı ve partililer içeride mahsur kaldı.

Sultangazi'de öğle saatlerinde HDP'li grup ile başka bir grup arasında başlayan gerginlik, git gide büyüdü. Polisin müdahalesi sonrası dağılan grup, HDP Sultangazi İlçe Teşkilatını hedef aldı. Binayı adeta abluka altına alan mahalleli, taş ve sopalarla camları kırdı. Binada bazı HDP üyelerinin mahsur kaldığı görüldü.

Bu sırada binada mahsur kalan HDP'lilere yardım etmek isteyen bir başka grup da Gazi Mahallesi'nden yürüyüşe geçti. HDP İlçe Teşkilatı önüne gelen grup, diğer grupla bir kez daha karşı karşıya geldi. İki grup birbirine girince, ortalık adeta savaş alanına döndü. Yaşanan olaylar sırasında silah sesleri de duyulurken, grubun yakaladığı iki HDP'liye linç girişiminde bulunduğu görüldü.

Sultangazi'de gerginlik devamm ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber