5 günlük tatilde 90 kişi can verdi

Arife dahil 5 günlük Kurban Bayramı tatilinde trafik kurbanlarının sayısı 90'ı buldu.

Haber Giriş : 08 Ekim 2014 06:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
5 günlük tatilde 90 kişi can verdi

Bayramın son gününde yollarda meydana gelen kazalarda 22 kişi yaşamını yitirdi

Arife ve takip eden 4 günlük bayramda trafik kazalarında yaşamını yitirenlerin sayısı 90'ı buldu. Bayramın son günü olan dün meydana gelen kazalarda ise 22 kişi yaşamını yitirdi:

Kayseri Pınarbaşı'nda Yusuf Erdem'in (45) kullandığı otomobil devrildi. Kazada Yusuf Erdem ile eşi Sultan (46), oğlu Mustafa (20) ve kızı Tuğba (24) hayatını kaybetti.

Sivas Gürün'de bayram ziyaretinden dönen Bülent D. yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelen otomobille çarpıştı. Kazada Şenay D. yaşamını yitirdi, ailenin 9 aylık çocukları İ. D., ağır yaralandı.

Samsun Çarşamba'da su kanalına devrilen traktördeki kardeşlerden Oğuzhan Bilir (13) öldü, Halil Bilir (23) yaralandı.

Nevşehir'den Ürgüp istikametine giden Arif P. (43) yönetimindeki otomobil, Ortahisar kavşağında aynı yönde giden kamyona çarptı. Otomobil sürücüsü ile Kemal D. (28) ve Mehmet O. hayatını kaybetti.

Batman-Bismil karayolunda takla atan araçta Münevver Camcı olay yerinde can verdi.

Aydın'da iki otomobil çarpıştı. Mehmet Akkaş (63) öldü.

Çankırı'da otomobil ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen kazadan kaçmak isteyen kamyonet devrildi. Kamyonette bulunan Berk Batın Bağcı (4) hayatını kaybetti.

Basın İlan Kurumu (BİK) Şanlıurfa Şube Müdürü Şükrü Kılıç, kullandığı aracın Bolu Dağkent Viyadüğü'nde kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu yaşamını yitirdi.

İstanbul'dan Kastamonu'daki yakınlarının cenazesine giden aileyi taşıyan aracın TEM otoyolunun Bolu Köroğlu park alanı mevkisinde kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu Ahmet Ek ve Döndü Ek (50) hayatını kaybetti.

Kütahya'da devrilen araçta polis memuru Tahir Orhan (26) can verdi, eşi Songül Orhan yaralandı. Dünkü kazalarda ayrıca Çankırı'da 3, Adıyaman'da 2, Denizli'de de 2 kişi can verdi.

AJANSLAR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber