Belediye başkanı üniversite için ÖSS'ye girdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2006 18:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın'ın İlçesi Kuşadası'na bağlı Güzelçamlı Beldesi'nde dört dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten ve renkli kişiliğiyle tanınan 59 yaşındaki Bayram Bayaözlü, üniversite sınavına girerek, halkla ilişkiler bölümünde okumak istediğini söyledi.

Babasının izin vermemesi nedeniyle ilkokuldan sonra okuyamayan Güzelçamlı Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü, yıllardır içinde ukde kalan eğitimini tamamlamak amacıyla dışarıdan girdiği sınavlarda başarılı olarak ortaokul ve liseyi bitirdi. 18 Haziran'daki Öğrenci Seçme Sınavı'na üniversite adayı olarak Söke Anadolu Turizm Meslek Lisesi'nde giren Bayaözlü, sınavın normal geçtiğini ancak turizm sezonu ve Güzelçamlı Festivali için sürdürdüğü hazırlıklar nedeniyle çok yoğun olduğunu söyledi.

Sınav öncesi pek fazla çalışamadığını açıklayan Güzelçamlı Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü, "Bu nedenle sonuçlardan umutlu değilim. Ama sınavda büyük heyecan yaşadım. Başarılı olamazsam bile üzülmem ama seneye yine sınava girerim. Amacım, iki yıllık bir yüksek okulun halkla ilişkiler bölümüne girip, buradan mezun olmak. Bu yıl olmazsa bile seneye yine şansımı deneyeceğim. Sınav sonuç kağıdımı büyük heyecanla bekliyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber