Bakan Yıldırım: Çıkardığımız kanun sayısı rekordur

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2006 00:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, TBMM'nin 3.5 yılda 760 kanun çıkardığını, bunun Türkiye tarihinde bir rekor olduğunu söyledi.

Erzincan'ın Refahiye ilçesine bağlı Yaylapınar köyünde düzenlenen Dostluk ve Dayanışma Şenliği'ne katılan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik olduğu sürece her şeyin üstesinden gelineceğini, halkın gücü ve desteğiyle elde ettikleri başarıyla ülkenin sorunlarını çözeceklerini belirtti.

TBMM'nin 3.5 yılda yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Yıldırım, ''TBMM'nin 3.5 yılda çıkardığı 760 kanun Türkiye Cumhuriyeti tarihinin bir rekorudur. Bu kadar yüksek verimle çalışan parlamento hiçbir zaman olmadı. Çünkü şimdi güçlü bir parlamento, güçlü bir iktidar var. Ülkenin biriken bütün sorunlarını birer birer çözmek, gecikmiş reformlarını yapmak böylece mümkün oldu'' dedi.

İnsanların temel ihtiyaçları ve eksiklerinin kalmaması için çalışma yaptıklarını ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:

''İnsanımızın ihtiyacı olan yol, içme suyu, kanalizasyon, elektrik, telefon ve sağlık hizmetiydi. Bütün bunların en iyi şekilde olması bir lüks değildir. Bunlar en doğal ihtiyaçtır. Ekmek kadar, su kadar ihtiyaçtır. Biz başladığımız işi yarım bırakmayız. Hükümetimiz bu sorunları özel önem vermeye başlayarak çözdü.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber