Teleferik ücretsiz olunca 'Cumhuriyet rekoru' kırıldı

Bursa'da, Türk bayrağı taşıyan 10 bin kişi, Büyükşehir Belediyesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel kampanyası çerçevesinde teleferiğe ücretsiz bindi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2014 16:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Teleferik ücretsiz olunca 'Cumhuriyet rekoru' kırıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediği kampanya kapsamında Türk bayrağıyla istasyona gelen 10 bin kişi, teleferikten ücretsiz yararlandı.

Belediyenin "Bayrakla Gelene Teleferik Bedava Kampanyası" yoğun ilgi gördü.

Türk bayraklarıyla Teferrüç İstasyonu'na gelen binlerce kişi, güvenlik görevlilerinin kontrolü altında kuyruklarda bekleyerek teleferiğe binip Uludağ'a çıktı.

Vatandaşların ücretsiz yolculuğa gösterdiği ilgiyle bir rekora imza atıldı. Günde ortalama 2-3 bin kişinin yararlandığı bu ulaşım araçları, Cumhuriyet Bayramında 10 bin kişiyi taşıdı.

Sabah başlayan seferler çerçevesinde kabinler, ziyaretçileri Sarıalan mevkisine çıkardı. Vatandaşlar, Uludağ'da gezinti yaptıktan sonra yeniden istasyona ulaştı.

Uludağ'a gidenlerin dönüşlerinde gecikme ve herhangi bir sorun yaşanmaması için üst sınır olarak 10 bin kişiye ulaşıldığında saat 15.00 itibarıyla yeni yolcu alınması durduruldu. Böylece Uludağ'daki kişilerin inişleri de sorunsuz gerçekleştirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber