Isparta Emniyet müdür yardımcısı avukat dövdü

Haber Giriş : 08 Temmuz 2006 07:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Isparta Emniyet Müdür Yardımcısı Duran Uzunbacak avukat Mehmet Yalçın'ı darp etti. Uzunbacak hakkında soruşturma açıldı.

İstanbul Caddesi'nde önceki gün meydana gelen olay Yalçın'ın anlatımına göre şöyle gelişti: "Büroma gitmek için otomobilimle otoparktan ayrıldım. Bağlantı yolunda karşıma çıkan, Uzunbacak'ın da içinde bulunduğu otomobil aniden fren yaptı. Bir süre yola devam ettim, ancak açık kalan kapıyı kapatmak üzere durdum. Bu sırada Uzunbacak yanına geldi ve 'Ben emniyet müdür yardımcısıyım. Özür dilemeden gidiyorsun. Şerefsiz' diye bağırdı. Ardından yumruk vurmaya başladı. Diğer iki kişi de kapıları açıp bana tekme atmaya başladı. Yere yatırarak başıma tekme atıp olay yerinden uzaklaştılar. Devlet Hastanesi'ne gidip tomografi çektirdim. Yaralarımı tedavi ettirip rapor aldım."

Meslektaşlarının dövülmesi Isparta Barosu'nu ayağa kaldırdı. Adliye'den Emniyet Müdürlüğü'ne yürüyüş yapmak isteyen avukatlar, Emniyet Müdürü Kemal Seyhan ve Başsavcı Erol Tosun'la görüşmelerinin ardından bundan vazgeçti. Isparta Barosu Uzunbacak hakkında suç duyurusunda bulundu.

İl Emniyet Müdürü Kemal Seyhan, kızının düğününe katılmak için Çorum'a giden Uzunbacak'ın yıllık izinde olduğunu belirterek "İdari yönden müfettiş istenmiştir ve adli yönden de gerekli müracaatlarda bulunulmuştur" dedi.

radikal

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber