Öğrencinin ayağının kırılmasına soruşturma

BALIKESİR'in Bandırma İlçesi'nde, 7'nci sınıf öğrencisi Yusuf Mete Özkan'ın üzerine düşerek ayağının kırılmasına neden olan kalorifer peteğiyle ilgili olarak Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü'nce soruşturma açıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Aralık 2014 17:07, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Öğrencinin ayağının kırılmasına soruşturma

Bandırma Şehit Süleymanbey Ortaokulu'nda öğrenim gören Yusuf Mete Özkan, 4 Aralık günü teneffüste arkadaşlarıyla birlikte ısınmak için koridorda bulunan kalorifer peteğinin yanına gitti. Özkan, arkadaşlarıyla birlikte beklerken petek sol ayağına düştü. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis doktorları tarafından ilk kontrolü yapılan Yusuf Mete Özkan, Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yusuf Mete Özkan'ın burada yapılan kontrollerinde ayağının kırıldığı tespit edildi. 30 gün rapor verilen öğrencinin babası Eray Özkan, daha öncede kalorifer peteğinin yerinden koptuğunu ancak okul yönetiminin gerekli tedbirleri almadığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Olayla ilgili olarak Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Pircioğlu, basın toplantısı düzenledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve müdürlük bünyesinde bir komisyon kurulduğunu belirten Pircioğlu, oluşturulan komisyonun bu hafta içinde olayla ilgili raporunu müdürlüklerine teslim edeceğini söyledi.

Pircioğlu, soruşturma sonrasında kopan kalorifer peteğinin tamirinin yapılacağını, komisyon tarafından hazırlanacak olan rapor sonrasında ihmali bulunan görevliler hakkında gerekli soruşturmanın yapılacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber