Hastanede tedavi masrafları nedeniyle satırla görevlilere saldırdılar!

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2006 16:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay'ın İskenderun ilçesi Devlet Hastanesinde tedavi masrafları nedeniyle 4 kişi döner bıçağı ve satırla görevlilere saldırdı.

Hastanedeki güvenlik kameraları tarafından görüntülenen saldırganlar gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir gün önce bıçaklanarak yaralanan yakınlarını çıkarmak üzere hastaneye gelen 4 kişi, kendilerinden para istenince tepki gösterdiler. Otomobillerinde bulunan döner bıçağı ve satırı alan zanlılar, hastane görevlilerine saldırarak, bazı pencerelerin camlarını kırdılar.

Saldırı sonrası olay yerini terk eden ve güvenlik kameraları tarafından görüntülenen 4 zanlı, daha sonra güvenlik güçleri tarafından döner bıçağı, satır ve bir adet tabanca ile birlikte yakalandı.

Olayı güvenlik kamerasından göstererek anlatan Devlet Hastanesi Başhekimi Ergun Saraçoğlu, bir sağlık kurumuna bu tür saldırının yapılmasının kendilerini üzdüğünü belirterek, "Olay sırasında bulunan az sayıda polisin de bu kişilere müdahale etmediğini gördük. Bu kişiler saldırılarını diledikleri gibi yaptılar. Bu durumda, ne doktor, ne diğer personel görev yapamaz. Burası bir kamu kuruluşu, tüm personelin güvenle çalışması gerekiyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber