Kazada yaralanan öğretmen için yol kapattılar

Diyarbakır Akkoyunlu İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri, trafik kazasında ağır yaralanan öğretmen Ömer Uçar'ın durumuna dikkati çekmek amacıyla ulaşıma kapattıkları yolda basın açıklaması yaptı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2014 17:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kazada yaralanan öğretmen için yol kapattılar

Diyarbakır'da ilkokul öğretmenleri ve öğrencileri, trafik kazasında ağır yaralanan öğretmen Ömer Uçar'ın durumuna dikkati çekmek amacıyla trafiğe kapattıkları yolda basın açıklaması yaptı.

Kayapınar ilçesindeki Fırat Bulvarı'na öğretmenleriyle gelen Akkoyunlu İlkokulu öğrencileri, geçen hafta Uçar'ın yaralanmasına yol açan kazanın olduğu yerde yolu ulaşıma kapattı.

Öğretmen Serfiraz Topdemir yaptığı konuşmada, fazladan bir yolcu almak için yolcu ve yayanın hayatını hiçe sayan ve kuralları ihlal eden minibüs sürücülerine caydırıcı cezaların uygulanmasını talep ettiklerini söyledi.

Minibüs hatlarının açılmasından ve satışından belediyelerin sorumlu olduğunu dile getiren Topdemir, "Belediyeleri daha etkin denetim, belediye meclislerini ise etkin karar almaya davet ediyoruz. Minibüslerde araç içi yol kamerasının zorunlu hale getirilmesini istiyoruz" dedi.

Kısa süren eylemin ardından öğretmen ve öğrenciler, Uçar'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber