Müezzinoğlu: Ek ödemelerle ile ilgilili çalışma var

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: -"Sağlık çalışanlarının ek ödemelerinin özlük haklarına yansımasıyla ilgili çalışma var ama bunun bu dönem yasalaşıp da icraata geçeceğini söyleyemem"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2014 22:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Müezzinoğlu: Ek ödemelerle ile ilgilili çalışma var

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Sağlık çalışanlarının ek ödemelerinin özlük haklarına yansımasıyla ilgili çalışma var ama bunun bu dönem yasalaşıp da icraata geçeceğini söyleyemem" dedi.

-"Sağlık alanında yardımcı elemanına ihtiyaç var"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlık çalışanlarının ek ödemelerinin özlük haklarına yansımasıyla ilgili çalışmalarının olduğunu belirterek, "Ancak bu dönem bunun yasalaşıp da icraata geçeceğini söyleyemem" diye konuştu.

Müezzinoğlu, yardımcı sağlık personelinin önündeki "yardımcı" kelimesini kaldırmayacaklarını çünkü sağlık alanında yardımcı sağlık elemanına ihtiyaç bulunduğunu söyledi.

Şehir hastaneleriyle 2023 vizyonuna göre yatak sayısında bir artışın olacağını kaydeden Müezzinoğlu, "Telefonla randevularda internet ve mobil cihazlardan alınan herhangi bir ücret söz konusu değil ama kendi servis sağlayıcılarına ücret ödediği doğrudur. Bu rakamın da ortalama 0,85 kuruş, en fazla 1,5 lira olduğunu ifade edebilirim" bilgisini verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber