Belediye otobüsü okul önünde 2 kişiyi ezdi: 1 ölü

Başkent'te geziden getirdiği ilköğretim okulu öğrencilerini indirdikten hemen sonra kontrolden çıkan belediye otobüsü 2 kişiyi altına alıp metrelerce sürükledi. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Ölen şahsın oğlunu okula getirdiği sırada kazanın yaşandığı ve çocuğun kazadan yara almadan kurtulduğu öne sürüldü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Aralık 2014 15:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediye otobüsü okul önünde 2 kişiyi ezdi: 1 ölü

Olay, öğle saatlerinde Keçiören Kalan Sokak Nuh Eskiyapan İlköğretim Okulu önünde gerçekleşti. Sürücüsü öğrenilemeyen belediye otobüsüyle Altınpark'a sinemaya giden ilköğretim öğrencileri okul önünde araçtan indi. Harekete geçen belediye aracı birden hızlandı. Kontrolden çıkan araç önce park halindeki otomobile çarptı.

KALDIRIMA SAVRULDU

Hızını alamayan belediye aracı daha sonra oğlunu okula getirdiği öne sürülen Birol Şimşek (49) ile Müşerref Akıcı isimli yayaya çarptı. Müşerref Akıcı çarpmanın etkisiyle kaldırıma savrulurken, Birol Şimşek otobüsün altında kaldı. Metrelerce sürüklenen Birol Şimşek olay yerinde feci şekilde can verdi. Oğlu ise kazayı yara almadan atlattı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan bayan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çevre güvenliği alan polis, özellikle öğrencileri buradan uzak tutmaya çalıştı. Ölen şahsın eşi gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren kadına ambulansta müdahale edildi. Kazada hayatını kaybeden şahsın cenazesi morga kaldırıldı.

Görgü tanıkları belediye aracının öğrencileri geziden getirdiğini ve öğrencileri indirdikten sonra kazanın yaşandığını belirtti. Çocuklarının otobüste olduğunu belirten anne, otobüsün bir anda hızlandığını dile getirdi. Başka bir görgü tanığı da otobüsün dar sokakta çok hızlı gittiğini ifade etti. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber