Başhekimin BBG hastanesi

Haber Giriş : 14 Temmuz 2006 08:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başhekim Bozhalil, Erzurum Numune'de koydurduğu 52 kamerayla hem personelin verimini artırdı, hem de hırsızlıkları önledi.

Erzurum Numune Hastanesi Başhekimi Selçuk Bozhalil, 700 yataklı hastanede hem personelin performansını artırmanın hem de hastanede hırsızlık ve kapkaç olaylarını önlemenin yolunu, 52 farklı noktaya güvenlik kameraları koydurmakta buldu. Önceki aylarda günde 10'a yakın hırsızlık olayı yaşanan hastanede, kameralarla hırsızlık olayları bıçak gibi kesildi. Başhekim Bozhalil, "Kameralı sistem hırsızlar için caydırıcı oldu, personelin ise performansını yükseltti" dedi.

"Her saat denetliyorum"

Hastaneyi sürekli gözetim altında tutan Başhekim Bozhalil, kamera sistemi sayesinde günde 12 bin kişinin muayene ve tedavi için geldiği hastanede, poliklinikler ve servisler de dahil olmak üzere3000 metrekarelik alanı gözetlediğini belirterek, "Hırsızlar, kameraları görünce hemen niyetlerinden vazgeçiyor. Önceki aylarda günde 10'a yakın hırsızlık olurdu, şimdi ise hiç hırsızlık vakası yaşanmıyor" dedi. Bozhalil, kameralar sayesinde artık personel hakkında da hiç şikayet almadığını da sözlerine ekledi. İnternet yoluyla evinden de kameraları takip etme imkanına sahip olan Bozhalil şunları söyledi: "Odama ve evime kurduğum sistem sayesinde günün her saati personeli denetleyebiliyorum. Yanlış bir şey gördüğüm zaman anında doktor ve hemşirelere uyarıda bulunuyorum. Bu da personelin hastalara karşı daha duyarlı olmasını sağlıyor."

sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber