Sıcaklıklar 2 ila 4 derece artacak / Haritalı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Aralık 2014 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sıcaklıklar 2 ila 4 derece artacak / Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Ülke genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı; Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artarak, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, Ülkemizin güneydoğusunda kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS HADİSESİ UYARISI: Gece ve sabah saatlerinde İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı; Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (karayolu ulaşımında gizli buzlanma, ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber