Türk Telekom üst yönetimi İstanbul'a taşınacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2006 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Telekomun organizasyon yapısında değişikliğe gidildi. Şirketin üst yönetiminin İstanbul'a taşınacağı, operasyonların ise Ankara'dan yürütülmeye devam edileceği açıklandı.

Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany, Türk Telekom Kültür Merkezinde düzenlediği basın toplantısında, dünyada 13'üncü büyük telekom operatörü olan Türk Telekomu, bundan sonra dünya çapında en iyi telekom şirketleri arasında lider telekom operatörü haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yüksek teknolojiyle kaliteli hizmetler sunmak üzere bir vizyonları bulunduğunu vurgulayan Doany, bunun için adım adım ilerleyeceklerini, şirketi müşteri odaklı hale getireceklerini, satış ve pazarlamada dünya standartlarını yakalamaya çalıştıklarını belirtti.

Paul Doany, şirketin yapılanmasında Yönetim Kurulunun 10 üyeden, İcra Kurulunun ise 3 üyeden oluşacağını, CEO'ya bağlı genel müdür yardımcılarıyla birlikte strateji ve iş geliştirme, insan kaynakları ve regülasyon ile rekabet konularında başkanlıklar ihdas edildiğini söyledi.

Yönetim biriminin İstanbul'da olacağını belirten Doany, pazarlama ve satış, finans bölümlerinin de İstanbul'a taşınacağını, operasyonlar ve destek birimlerinin ise Ankara'da kalacağını kaydetti. Doany, pazarlama ve satıştan Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Toros, operasyonlardan Genel Müdür Yardımcısı Celaleddin Dinçer, finanstan Genel Müdür Yardımcısı Nazif Burca, destek hizmetlerinden Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Kutlu'nun sorumlu olacağını bildirdi.

Yeni yapılanma nedeniyle bir bölüm personelin İstanbul'a taşınacağını belirten Doany, bunu personelin rızası alınarak gerçekleştirileceğini, gitmek istemeyen personelin Ankara'da çalışmaya devam edeceğini dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber