Astsubayı Özkök'e şikayet edecekler

Haber Giriş : 15 Temmuz 2006 16:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİR'de havladığı için Simba isimli sahipli köpeği öldüren Astsubay Şeref Ö.'ye tepkiler sürüyor. Hayvanları Koruma Derneği'nin sahip çıktığı Simba'nın sahibi Aslı Kaçar ile nişanlısı Mehmet Ertuğrul, köpeklerini öldüren astsubayı Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök'e şikayet edeceklerini söyledi.

Astsubay hakkında suç duyurusunda bulunan Aslı Kaçar, hâlâ gözyaşı döküyor.

ANİDEN SİLAH ÇEKTİLER

Aslı Kaçar ve Mehmet Ertuğrul, yaşadıkları olayın etkisinden kurtulamadıklarını söyledi. Ertuğrul şöyle konuştu: ?Gece işyerimizi kapattıktan sonra otomobilimizi park ettiğimiz Kültürpark Fuar Alanı'na Simba'yla birlikte gittik. Simba, tuvalet ihtiyacını giderirken 1 metre kadar yanımdaydı. Birden iki kişi karşımıza çıktı. Simba bir kez havladı. Tam korkmamalarını söyleyecektim ki, fırsatım bile olmadı. İkisi de silah çekti. Genç olan köpeğimi öldürmek için kafasına ateş etti. Yaşıyor mu diye köpeğime eğildim. Sonra kendimi toparlayıp peşlerinden koştum ve yaşlı olanı fuardaki güvenlik görevlileriyle yakaladık.?

Aslı Kaçar da ?Biri başkomiser emeklisi, diğeri astsubay. Kendilerine hiçbir saldırı olmadan silahlarını çekiyorlar. Orgeneral Özkök'e Simba'nın fotoğraflarıyla bir yazı göndereceğiz. Genelkurmay'dan bu kişiye gerekli cezayı vermelerini istiyoruz? diye konuştu.

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber