Ekonomi için vatandaş 'kötü', Unakıtan 'iyi' dedi

Haber Giriş : 16 Temmuz 2006 11:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan dün Ümraniye'de esnafı ziyaret ederek dertlerini dinledi. Birçok esnaf ekonominin kötü gittiğinden yakınırken Unakıtan, "Girdiğimiz bütün dükkanlarda müşteriler alışveriş yapıyordu. Esnafın güven içinde olduğunu, ileriyi gördüğünü algıladım" diye konuştu.

Unakıtan, dün AKP Ümraniye İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinin ardından Alemdağ Caddesi'ndaki esnafı ziyaret etti. Dükkan sahipleri ve bazı müşteriler Unakıtan'a ekonominin kötü gittiğini söyleyerek, durumdan memnun olmadıklarını belirtti.

'Bakan zengin yerlerde'

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın Ümraniye'de Alemdağ Caddesi üzerindeki döviz bürosu ve kuyumcuları gezmesi bazı vatandaşların, "Bakan zengin yerleri dolaşıyor" yorumlarına sebep oldu.

Haksız rekabet şikâyeti

Dayanıklı tüketim malzemeleri satan bir esnaf, "Haksız rekabet var. Büyük marketler bizim aldığımız fiyata satış yapıyor" diye tepki gösterdi. Unakıtan esprili yanıtlarıyla hem kendi güldü, hem de esnafı güldürdü.

Çay - simit keyfi

Bir simitçide çay içerek ve simit yiyen Unakıtan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bakan Unakıtan, piyasayı hareketli gördüğünü ve bu durumdan memnun olduğunu söyledi.

Milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber