Efkan Ala çocuğunu okula göndermedi

İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın da çocuğunu yoğun kar yağışı nedeni ile okula gönderemediği anlaşıldı.

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 07 Ocak 2015 08:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Efkan Ala çocuğunu okula göndermedi

Ankara'da hayatı durma noktasına getiren kar yağışı birçok okul servisinin yolda kalmasına, öğrencilerin ve öğretmenlerin okullarına ders saatinden saatler sonra ulaşabilmesine ve evlerine de geç dönmesine yol açtı.

ÜNAL ÇAM

Ankara'da 6 ilçe dışında okulların tatil edilmemesine vatandaşlar tepki gösterdi. Valilik, tatil kararını günün sonunda açıkladı. Saat 16.00'da Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, kuvvetli buzlanma ve don riski nedeniyle bugünden itibaren iki gün boyunca okulların tatil edildiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın da çocuğunu yoğun kar yağışı nedeni ile okula gönderemediği anlaşıldı.

Ankara'da ara sokaklar, parklar ve ana yollar karla kaplanırken kar küreme araçları ve tuzlama ekiplerinin özellikle ana yollardaki çalışmaları gün boyu sürdü. Yüksek kesimlerinde kar yağışı rüzgarın etkisi ile tipiye dönüştü. Çankaya başta olmak üzere bütün yüksek noktalarda sokaklar girilemez hale geldi.

Kadın erkek kar kürüdüler

Meclis Şeref Kapısı merdivenlerdeki karları kürüme görevi erkek işçilerin yanında kadın işçilere de verildi. Kadın işçiler de merdivenlerdeki karı kürüyüp Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bakanlar için hazırladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber