Akif Gülle'nin sağlık durumu...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2006 20:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bilal Tosun, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Akif Gülle'nin sağlık durumuyla ilgili olarak, "Hayati tehlike yaratan unsur, beyinde ve her iki akciğerde mevcut olan travma" dedi.

Tosun, dün geçirdiği trafik kazasında yaralanan Gülle'nin sağlık durumu hakkında gazetecilere açıklama yaptı.

Gülle'nin tansiyon ve nabzının stabil durumda devam ettiğini, şekerinin normal seviyelerde olduğunu, karaciğer ve böbreklerinde bir sorun bulunmadığını belirten Tosun, "Hayati tehlike yaratan unsurun, beyinde ve her iki akciğerde mevcut olan travma" olduğunu söyledi.

Akciğere drenaj yapmak için tüp takıldığını kaydeden Tosun, kol ve bacaklardaki kırıkları takip ettiklerini, bunların ameliyatının, hasta ikinci bir tramvayı kaldıracak sağlık durumuna kavuştuktan sonra yapılacağını söyledi. Tosun, Gülle'nin uyutularak tedavisine devam edildiğini kaydetti.

Bir gazetecinin Gülle'nin ne zaman uyandırılacağı yönündeki sorusu üzerine Tosun, "Buna yarınki konsültasyonda karar verileceğini, ama bugünkü gözlemlerin yarın uyandırılmayacağı yönünde olduğunu" belirtti.

Doç. Dr. Başkonaklı ise hastaneye ileri derecede beyin ödemiyle getirilen Gülle'nin tedavisinin devam ettiğini belirterek, "Uyandırma aşamasına gelebilmiş değiliz. Hayati tehlike devam ediyor. Ancak düne göre daha iyi olduğunu söyleyebiliriz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber