Akdoğan: Başbakanımız tam bir atom karınca

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 13 Ocak 2015 10:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Akdoğan: Başbakanımız tam bir atom karınca


BAŞBAKAN Yardımcısı Yalçın Akdo-ğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun çok çalışkan ve dürüst olduğunu belir-terek, "Tam bir atom karınca Başba-kanımız var" dedi. Davutoğlu'nun çok çalışkan ve dürüst bir insan oldu-ğunu belirten Akdoğan, Erdoğan'ın ise karizmatik bir lider olduğunu ifade etti. Akdoğan, "Bu siyasi hareketin lideri Tayyip Erdoğan. Genel başkanımız Davutoğlu. Davutoğlu liderliğinde çok önemli başarılara imza atacağımızı düşü-nüyorum" diye konuştu. Akdoğan, canlı yayında Habertürk TV Ankara Temsilcisi Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı:

MAĞDUR BİZİZ: (Paris saldırıları)

İslam alemine dönük eleştirilerde bir haksızlık var. Çünkü bu işin mağduru biziz. Öncelikle bu terör hadiseleri, eleştirilen örgütlerin kurbanları ilk defa Batı'dan oldu. Her gün, hafta İslam dünyasında bu kurbanlar veriliyor.

HAYALET ÖRGÜT: (Paralel yapı) Bu masonik bir yapı gibi çok farklı şekillerde tezahür edebiliyor. Devlet vücuduna sirayet edip onu kullanmaya çalışan bir ruh gibi. Ortada hayalet bir örgüt var. Bunu Batılılar iyi anlamalı. Meşru siyasi yapı var bir tarafta, öbür tarafta hayalet bir yapı var; elle tutulmuyor. Bu ikisinden birini dünyanın, Batı'nın tercih etmesi gerekiyor.

IŞIK GÖRÜNDÜ: (Çözüm süreci) Bu süreci başlatan Tayyip Erdoğan'dır. Toplumsal destek çok yüksekse, Erdoğan'a olan güvendendir. Davutoğlu'nun da taşın altına bütün vücudunu koyması ile bu süreç bir noktaya gelmektedir. Hiç olmadığı kadar tünelin ucundaki ışık görünmüş durumda. Daha umutluyuz.

YÜZDE 100 UYDURMA: (Baraj konusunda HDP ile anlaşma iddiası) "Anlaştılar" falan bunlar yüzde 100 uydurma yorumlar. HDP'nin seçime nasıl gireceği, kendi takdirinde olan bir şeydir. Gözün kesiyorsa arkadaş parti olarak girersin, kesmiyorsa başka türlü şansını denersin. Biz bu mücadeleden çekinecek taraf değiliz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber