Müezzinoğlu ameliyat olan hemşireyi evinde ziyaret etti

Bakan Müezzinoğlu, bir buket çiçekle ameliyat olan bir hemşireyi evinde ziyaret etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Ocak 2015 18:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Müezzinoğlu ameliyat olan hemşireyi evinde ziyaret etti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ameliyat olan bir hastayı evinde ziyaret etti.

Bakan Müezzinoğlu, Serik ilçesinde yaklaşık 15 gün önce bağırsak ameliyatı olan Serik Devlet Hastanesi ameliyathane hemşiresi 43 yaşındaki Emine Kozan'ın evine, bir buket çiçekle gitti.

Kozan'ın hastalığı hakkında bilgi alan Müezzinoğlu, sağlık çalışanlarının fedakar olduğunu, başkalarıyla ilgilenirken kendilerini ihmal ettiklerini söyledi.

Kozan'ın yakınlarıyla sohbet eden Müezzinoğlu, üniversiteye hazırlanan Emine Kozan'ın oğlu Semih Kozan'a hangi takımı tuttuğunu sordu. Tüm ailenin Fenerbahçeli olduğunu öğrenen Müezzinoğlu, "Aziz Yıldırım olduğu sürece işiniz karışık" dedi.

Kozan'ın, hastalığı nedeniyle oğullarıyla çok fazla ilgilenemediğini, buna rağmen derslerinde çok başarılı olduklarını belirtmesi üzerine Müezzinoğlu, "Bu kadar başarılı oluversinler. Benim küçük kız karneyi getirir, teşekkür falan getiriyor. Ben de ona 'Böyle karne mi olur, dikensiz gül mü olur, insan bir tane 4 getirir' derim" diye konuştu.

Bakan Müezzinoğlu, Kozan ailesine geçmiş olsun temennisinde bulunarak, kendileri için dua etmelerini istedi.

Ziyarette bulunan Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf Kara'nın eşi Berna Kara'nın da bugün doğum yaptığını öğrenen Bakan Müezzinoğlu, Kara'yı tebrik etti. Kara'nın, eşinin zor bir ameliyat geçirdiğini, bu nedenle ikinci çocuğun tehlikeli olduğunu ifade etmesi üzerine Müezzinoğlu, bundan sonrakiler için daha dikkatli olmalarını önerdi.

- Akülü araç için sigarayı bırakma şartı

Bakan Müezzinoğlu, evden çıktıktan sonra engelli Kemal Karabaş ile sohbet etti. Sigortasının olmadığını ancak özürlü aylığı aldığını söyleyen Karabaş, Müezzinoğlu'ndan akülü tekerlekli sandalye istedi. Karabaş'a sigara içip içmediğini soran Müezzinoğlu, "Sigara içiyorsan bu iyiliği sana yapmam. Bırakırsan tamam. Sigarayı bırakma sözü veriyor musun?" diye konuştu.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'tan konuyu takip etmesini isteyen Müezzinoğlu, "Bir ay sonra beni arıyorsun, sigara içmiyorsa aracını veriyorum ama içiyorsa... Kendisine kötülük yapan birine niye alayım ki" ifadesini kullandı.

Karabaş'tan sigara paketini ve çakmağını isteyen Müezzinoğlu, cebinden 3 çakmak çıkması üzerine "3 tane çakmak var, maaşı devlet veriyor" dedi.

Korumalarına, Karabaş'ın telefon numarasını ve "sigarayı bırakma sözü verdi" şeklinde not yazdıran Müezzinoğlu, Serik Belediye Başkanı Çalık'ı da şahit gösterdi.

Karabaş üzerinden iki cep telefonu çıkınca Bakan Müezzinoğlu, "Bu ne, iki telefon, bende bir telefon var" şeklinde espri yaptı.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, daha sonra yanına gelen yaşlı bir vatandaşın da talebini dinledi ve Başkan Çalık'ın ilgilenmesini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber