3 polisin açığa alınmasıyla ilgili müfettiş talep edildi

Hakkari Valiliği, zırhlı araçtan yol kenarına patlayıcı torpil attıkları gerekçesiyle açığa alınan biri komiser 3 polisle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığı'ndan müfettiş talep etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Ocak 2015 14:15, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
3 polisin açığa alınmasıyla ilgili müfettiş talep edildi

Hakkari Emniyet Müdürlüğüne ait zırhlı araçtan yol kenarına patlayıcı torpil attıkları gerekçesiyle görevden uzaklaştırılan biri komiser 3 polisle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında müfettiş talebinde bulundu.

Alınan bilgiye göre, 15 Ocak günü saat 23.00 sıralarında Keklikpınar Mahallesi Kantar mevkisi civarında seyir halinde olan İl Emniyet Müdürlüğüne ait zırhlı polis aracından yol kenarına patlayıcı torpil attıkları tespit edildikten sonra açığa alınan 3 polisle ilgili adli ve idari soruşturma sürüyor.

Hakkari Valiliği de soruşturmanın daha kapsamlı yürütülmesi ve olayın bir an önce aydınlatılması amacıyla İçişleri Bakanlığı'ndan müfettiş talep etti.

Bu arada, İl Emniyet Müdürlüğü envanterinde "torpil" diye bir patlayıcı olmamasına rağmen araçta toplam 20 torpil bulunduğu ve bunlardan bir kısmının yol kenarına atılmak suretiyle kullanıldığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber