10 polis için tutuklama talebi

Operasyonda gözaltına alınan 10 kişi, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Ocak 2015 15:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
10 polis için tutuklama talebi

Isparta merkezli düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 kişi, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 kişinin savcılıktaki işlemleri tamamlandı. Savcılıktaki ifadelerinin ardından şüphelilerin tamamı, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Aralarında eski İstihbarat Şube Müdürü, aynı şubede görevli 4 komiser yardımcısı ve 5 memurun bulunduğu grubun, 3 yıl boyunca Isparta'da çok sayıda kişiyi yasa dışı dinledikleri ortaya çıktı.

Öte yandan şüphelilerin arasında bulunan eski İstihbarat Şube Müdürü P.B. ile aynı şubede görevli komiser yardımcısı M.Ş'nin söz konusu olaylarla ilgili başlatılan idari soruşturmada açığa alındıkları öğrenildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yaklaşık 7 ay süren araştırmanın ardından Isparta merkezli olarak Tunceli, Bingöl, Mardin, Osmaniye ve Antalya illerinde eş zamanlı düzenlenen operasyon düzenlenmiş, operasyonda 3'ü eski polis olmak üzere 10 emniyet personeli gözaltına alınmıştı.

İl dışında gözaltına alınan emniyet görevlilerinin, daha önce Isparta'da çalıştıkları öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber