Konutta promosyonlu kampanya dönemi

Haber Giriş : 22 Temmuz 2006 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konut talebindeki durgunluğu aşmaya çalışan inşaat firmaları, artan faizlerin maliyetini telafi edecek cazip kampanyalarla müşteri çekmeye çalışıyor

Müşterilerine banka faizlerinin çok altında oranlarla kredi imkanı sunan müteahhit firmalar, projelerinden ev alan müşterilerine araba, mobilya, 5 yıldızlı tatil, plazma TV gibi promosyonlar vaad ediyor. İşte kampanyaladan bazıları: Hasanoğlu İnşaat'ın Lal Katlı Evler'nden konut alanlara LCD Televizyon veriliyor. Century 21 Medline işbirliğiyle müşterilerine bir yıllık Acil Sağlık Hizmeti Üyeliği hediye ediyor. Regnum'un Bahçeşehir'de gerçekleştirdiği Elitkent Projesi'nde müşterilere, teslimata kadar yarım taksit ödeme imkanı sağlanıyor.

Opel ile işbirliği yapan Saros İnşaat, Zeytinsuyu Tepesi Evleri'nden villa alan müşterilerine, "otomobil" veriyor. Uphill Court projesini yürüten Varyap Varlıbaşlar ve Teknik Yapı ortak girişimi, Bahçeşehir'den 30 Eylül'e kadar ev alan her 10 kişiden birine çekilişle dayalı döşeli ev veriyor. Hediyeler tüm salon ve oda mobilyaları, Panasonic plazma TV, Gaggenau buzdolabı ve çamaşır makinası gibi beyaz eşyalar.

yenişafak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber