Yol ortasında kavga edenler, ayırmak isteyen uzman çavuşu öldürdü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2006 14:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 2 kişi arasındaki silahlı kavga sırasında otomobiline kurşun isabet eden uzman çavuş, kavgaya müdahale edince tabancayla vurularak öldü.

Edinilen bilgiye göre, Yalıköy beldesinde bir tesiste Turgut A. ile Yılmaz O. arasında silahlı kavga çıktı. Bu sırada Ulubey ilçesinden Samsun yönüne giden bir düğün konvoyunda bulunan ve söz konusu tesiste yemek molası veren İzmit Seymenler Piyade Taburu'nda görevli Uzman Çavuş Erdoğan Akbaş'ın (36) kullandığı 41 LC 719 plakalı otomobiline kurşun isabet etti. Seken kurşun otomobildeki Tuğba B'nin omzunu sıyırdı.

Bunun üzerine araçtan inen Akbaş, Turgut A. ile tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda Akbaş tabancayla karnından, Turgut A, kasığından yaralandı.

Fatsa Devlet Hastanesine kaldırılan Akbaş, hayatını kaybetti. Turgut A. ise Fatsa Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Omzundan yaralanan Tuğba B. ise Fatsa Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber