'Meclis'teki tacizcinin tayini İstanbul'a yapıldı

TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatı: -"Yapılan soruşturma neticesinde olaya adı karışan personele aylıktan kesme cezası verilmiş ve ayrıca ilgili personelin mevcut idari görevine son verilerek Milli Saraylara (İstanbul'a) tayini yapılmıştır"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Şubat 2015 15:57, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
'Meclis'teki tacizcinin tayini İstanbul'a yapıldı

TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Meclis'te taciz" olayına adı karışan personele aylıktan kesme cezası verildiğini ve ayrıca ilgili personelin mevcut idari görevine son verilerek Milli Saraylara (İstanbul'a) tayininin yapıldığı bildirildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Bazı basın ve yayın organlarında bugün 'Meclis'te taciz skandalı' başlığıyla yayınlanan haberlerle ilgili olarak bir açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Söz konusu haberlerde yer alan olayla ilgili olarak TBMM tarafından iki hukuk müşaviri muhakkik olarak görevlendirilerek soruşturma başlatılmıştır. Yapılan soruşturma neticesinde olaya adı karışan personele aylıktan kesme cezası verilmiş ve ayrıca ilgili personelin mevcut idari görevine son verilerek Milli Saraylara (İstanbul'a) tayini yapılmıştır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber